SGGW Witryn / Home / Zamówienia publiczne Zamówienia publicznePrzeprowadzenie badań jakościowych metodą Focus Group Interview (FGI) wśród uczniów klas I-III oraz IV-VI szkół podstawowych, a także wśród rodziców uczniów z tych poziomów klas nt. wiedzy i świadomości żywieniowej oraz zachowań wobec żywności i żywienia.Formularz ofertowyPrzeprowadzenie badań jakościowych metodą Focus Group Interview (FGI) wśród uczniów klas I-III oraz IV-VI szkół podstawowych, a także wśród rodziców uczniów z tych poziomów klas nt. wiedzy i świadomości żywieniowej oraz zachowań wobec żywności i żywienia.Usługa dotarcia i pozyskania respondentów niezbędnych do przeprowadzenia badań w ramach zadania pn. „Przeprowadzenie badań naukowych z zakresu żywienia dzieci i młodzieży oraz opracowanie i wdrożenie programu edukacji żywieniowej uczniów klas I-VI szkół podstawowych. Akronim: Junior – Edu-Żywienie (JEŻ)”, finansowanego ze środków Ministerstwa Edukacji i Nauki na podstawie Umowy nr MEiN/2022/DPI/96 z dnia 07.03.2022 r., Działanie nr 1.Formularz ofertowyDostawa zestawów urządzeń do pomiarów – analizatorów składu ciała z osprzętem w ramach zadania pn. „Przeprowadzenie badań naukowych z zakresu żywienia dzieci i młodzieży oraz opracowanie i wdrożenie programu edukacji żywieniowej uczniów klas I-VI szkół podstawowych. Akronim: Junior – Edu-Żywienie (JEŻ)”, finansowanego ze środków Ministerstwa Edukacji i Nauki na podstawie Umowy nr MEiN/2022/DPI/96 z dnia 07.03.2022 r., Działanie nr 1.Usługa przeprowadzenia badań analizy składu ciała w grupie 3000 uczniów szkół podstawowych w ramach zadania pn. „Przeprowadzenie badań naukowych z zakresu żywienia dzieci i młodzieży oraz opracowanie i wdrożenie programu edukacji żywieniowej uczniów klas I-VI szkół podstawowych. Akronim: Junior – Edu-Żywienie (JEŻ)”, finansowanego ze środków Ministerstwa Edukacji i Nauki na podstawie Umowy nr MEiN/2022/DPI/96 z dnia 07.03.2022 r., Działanie nr 1. Zamówienia publiczne Zapytania w celu oszacowania wartości zamówieniaPrzygotowanie i wykonanie prozdrowotnego pokazu kulinarnego stanowiącego przepis książki kucharskiej Gotuj z JEŻ-em. Załącznik do zapytania pokaz kulinarnyZapytanie szacunkowe: Przygotowanie badań bezpośrednich nt. organizacji żywienia dzieci i młodzieży w szkołach podstawowych oraz funkcjonowania stołówek szkolnych i cateringu, szczególnie w czasie pandemii COVIDZapytanie szacunkowe: Pełnienie funkcji panelisty podczas konferencjiZapytanie szacunkowe: Pełnienie funkcji prelegentów podczas konferencjiZapytania o szacunkową wartość zamówienia na usługę wykonania aplikacji mobilnej dla programu edukacji żywieniowej JEŻZapytanie o szacunkową wartość zamówienia na opracowanie i realizację filmów edukacyjno-szkoleniowychZapytanie o szacunkową wartość zamówienia na dostawę dedykowanych materiałów edukacyjnych oraz pomocy dydaktycznych z zastosowaniem rozszerzonej rzeczywistości dla uczniów szkół podstawowych